Bierwandeling

9 December 2023

Wandel je ook mee? 


Op 9 december 2023, tussen 16:00 en 18:00 uur, nodigen we je uit om deel te nemen aan een betoverende bierwandeling. 

Trek je wandelschoenen aan en maak je klaar om een smakelijk avontuur te beleven, van KANA (Processiestraat 4, 1745 Opwijk) naar het hart van Peizegem, Brouwerij Deblock (Nieuwbaan 92, B-1785 Merchtem-Peizegem)

Wat kun je verwachten?

 

Proef De Winter: 

Op elk van de vier locaties wacht je een glas bier, speciaal geselecteerd om je in de sfeer te brengen. Laat je verrassen door de smaakexplosies van deze heerlijke bieren.

Culinaire Verwennerij:
Elk bier wordt vergezeld door een heerlijk aangepast hapje, zorgvuldig samengesteld om de smaken te complimenteren. Een ware smaaksensatie die je zintuigen zal prikkelen.

Wandel door Winterse Pracht:
Terwijl je geniet van bier en gerechten, kun je de pracht van het winterlandschap bewonderen. Deze wandeling biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de gezellige sfeer.

Win Grote Prijzen:
Maak je wandeling nog spannender door deel te nemen aan onze leuke prijstrekking! Vul je stempelkaart in en maak kans op geweldige beloningen.

Hoe doe je mee
Om deel te nemen, hoef je alleen maar €20 over te schrijven om je plek te reserveren (vermelden van naam). Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!
Na je betaling is je plek veiliggesteld voor deze unieke ervaring.

Mis deze kans niet om de winter te omarmen, omringd door vrienden, heerlijk bier en culinaire verrassingen. Dus, reserveer 9 december 2023 in je agenda en sluit je aan bij onze bierwandeling van KANA naar Brouwerij Deblock (en terug natuurlijk).

We kijken ernaar uit om samen met jou de winter te vieren, te proosten op gezelligheid en geweldige bieren!

Reserveren: Stuur €20 naar BE25 7360 7663 1882 om je plek te garanderen.

Tot dan! 

- De heren van Kana